Solucions en Ventilació


SISTEMA D'EXTRACCIÓ DE FUMS EN CAS D'INCENDI
SISTEMA D'EXTRACCIÓ DE FUMS EN CAS D'INCENDI


Quan es produeix un incendi en un edifici, ja sigui residencial o industrial, és necessari extreure el fum de la zona de l'incendi per a l'evacuació de les persones i possibles víctimes, per protegir l'estructura de l'edifici i per facilitar l'accés dels equips de lluita anti-incendi.

Tots els extractors i ventiladors de Sodeca per a evacuació de fums compleixen amb les màximes exigències i estan certificats per laboratoris independents.VISIBILITAT

Millorar la visibilitat a la zona de l'incendi


AIRE

Aportar aire fresc per reduir la toxicitat del fum


TEMPERATURA

Reduir la temperatura de l'aire del recinte incendiat

APLICACIÓ

Sodeca ofereix una àmplia gamma d'extractors i ventiladors certificats, per ser aplicats en diferents àmbits, des d'edificis, centres comercials, aparcaments, construccions de gran superfície amb grans àrees obertes, en naus industrials d'alt risc d'incendis i en cuines industrials.


Sistemes d'extracció de fum

Els sistemes d'extracció de fums d'alta temperatures, 300ºC/2h i 400ºC/2h, poden ser instal·lats fora de la zona de l'incendi o bé dins de la mateixa zona.


Exterior
Immers

Sistemes d'aportació d'aire

L'aportació d'aire es pot realitzar amb ventiladors estàndards, sense necessitar resistència a alta temperatura, sempre que siguin instal·lats fora de la zona d'incendi. En cas que la instal·lació sigui a l'interior de la zona de risc d'incendi serà necessària la certificació d'aquests ventiladors.


Exterior
Immers

Sistema de control de fums amb Jet Fans

Els sistemes de control de fums amb Jet Fan són adequats per ser instal·lats en grans espais amb pocs obstacles, com a aparcaments, túnels,… 

La instal·lació d'aquest tipus de ventiladors evita la instal·lació de costosos i antiestètics conductes d'aportació i extracció d'aire, millorant la visibilitat de l'aparcament i augmentant el gàlib disponible.

Els Jet Fans generen un corrent d'aire que trasllada el fum des de la zona de foc fins als punts d'extracció de l'edifici.SISTEMES DE CONTROL DE VENTILADORS EN CAS D'INCENDI

Per a instal·lacions d'equips d'aportació i extracció en cas d'incendi, amb o sense jet-fans, oferim quadres de control BOXPARK per facilitar la integració del sistema de ventilació amb les alarmes de detecció de CO i d'incendi.

Els quadres de control BOXPARK s'adapten a les necessitats més habituals en instal·lacions de ventilació en cas d'incendi, i també es poden personalitzar per a projectes de gran envergadura, gràcies a la possibilitat d'afegir mòduls en el sistema.

També estan disponibles quadres de control per a bombers i manteniment.
BOXPARK CONTROL MASTER

Comunicació directa amb centrals CO i INCENDI.
Control de ventiladors: extracció, aportació i Jet fans.
Control de comportes: extracció i aportació.

PRODUCTES RELACIONATS


THT THT
CJTHT CJTHT
THT/ROOF THT/ROOF
HTMF HTMF
THT/WALL THT/WALL
THT/HATCH THT/HATCH
CI CI
THT/IMP THT/IMP
CJTX-C CJTX-C
CJSX CJSX
CJLINE CJLINE

DOCUMENTS RELACIONATS