Solucions en Ventilació


AIRE PUR DURANT TOTES LES ETAPES DE LA TEVA VIDA
AIRE PUR DURANT TOTES LES ETAPES DE LA TEVA VIDA


EXISTEIXO PERQUÈ RESPIRO

La neteja i purificació es realitza a través de la captació de partícules amb diferents etapes de filtració i mitjançant el tractament de l'aire amb càmeres germicides de llum ultravioleta UVC o plasma iònic segons els models triats.

Cada vegada som més conscients de la importància de respirar aire net i pur, la mala qualitat de l'aire respirat afecta de forma important a la salut de les persones i la seva capacitat de rendiment, essent el cansament i problemes respiratoris entre els símptomes més habituals.

CÀMERES GERMICIDES AMB LLUM ULTRAVIOLETA AVALADES PER ASHRAE I PER IUVA

L'aplicació de la UVc s'està tornant cada vegada més freqüent a mesura que augmenta la preocupació per la qualitat de l'aire interior. Utilitzant-se per interrompre la transmissió d'organismes patògens com el Mycobacterium tuberculosi (TB), els virus de la grip o la floridura, aconseguint mitjançant l'aplicació de UVc millorar la qualitat de l'aire interior (IAQ) i per tant, la salut, la comoditat i la productivitat dels ocupants.

L'Associació Internacional Ultravioleta (IUVA) avala que les tecnologies de desinfecció UVc juguen un important paper en les múltiples accions aplicades per a reduir la transmissió de virus causant del COVID-19, basant-se en dades de desinfecció i evidència empírica. El UVc és un conegut desinfectant per a l'aire, l'aigua i les superfícies el qual pot ajudar a reduir el risc de contagi del COVID-19 quan és aplicat correctament.

DOSIS UVc

Alguns exemples de dosi eficaç per a la inactivació de virus i bacteris.
Per a més informació pot consultar: www.iuva.org

* Taula segons IUVA (International UltraViolet Association)

AUGMENT DE PRODUCTIVITAT

Estudis demostren que a millor qualitat de l’aire, millor és el nostre rendiment, augmentant l'eficiència de les nostres accions diàries en base a la millora de l'oxigenació de la sang.

MILLORAR LA SALUT

Respirant aire net es redueix el nombre de problemes respiratoris i per cansament. La bona qualitat de l'aire a més d'augmentar l'esperança de vida, millora el desenvolupament mental i físic aconseguint una millora de la salut.

TAULA DE SELECCIÓ RÀPIDA

APLICACIONS EN CENTRES
EDUCATIUS

Les nostres solucions capturen les partícules nocives que creen al·lèrgies i eliminen gèrmens, bacteris i virus per obtenir una òptima i saludable qualitat d'aire, aconseguint importants beneficis a llarg termini per a professors i estudiants.

Indicats per: Aules de formació, Passadissos d'alta ocupació, Cafeteries i menjadors, Gimnasos i zones d'activitats, Sales d'actes.

MILLORA DE L'AMBIENT EN
HOSTALERIA I LOCALS D'OCI

Gaudir d'un bon àpat en un ambient net i pur millora l'experiència i opinió de el client cap al seu negoci. Els nostres purificadors d'aire són silenciosos perquè els seus clients puguin concentrar-se i gaudir en les seves instal·lacions amb aire net i saludable.

Indicats per: Menjadors, Àrees de recepció, Bars i zones de copes, Passadissos propers a banys i cuines, Locals d’alta ocupació.

PROTECCIÓ CONTRA LES
PARTÍCULES A LA INDÚSTRIA 4.0

La pols i les partícules sòlides poden afectar de manera molt important als productes tecnològics, ja que poden degradar la qualitat d'aquests i afectar en gran mesura als beneficis de les empreses. Per això és molt important mantenir un ambient net en la indústria moderna.

Indicats per: Data centers, Automoció, Indústria alimentària, Logística, Producció en general.

AMBIENT SALUDABLE EN
HOSPITALS I CENTRES MÈDICS

Els purificadors d'aire amb etapes de filtració HEPA, estan pensats per a disminuir de forma ràpida i precisa la propagació d'infeccions en persones amb alt risc d'afectació, reduint la contaminació per infeccions i virus transportats per l'aire.

Indicats per: Farmacèutica i Hospitalària, Sales d'espera, Passadissos i zones comuns, habitacions, Zones de proves mèdiques.

PRODUCTES RELACIONATS


AIRDOG AIRDOG
SV/FILTER-CG SV/FILTER-CG
CJK/FILTER/EC CJK/FILTER/EC
UPM/EC UPM/EC
UPA UPA
CG/FILTER-UVc CG/FILTER-UVc
CG/LP-UVc CG/LP-UVc
CGR-UVc CGR-UVc
UPH/EC UPH/EC

DOCUMENTS RELACIONATS


EINA DE CÀLCUL


Descarregui el nostre programa de selecció QUICKFAN per utilitzar la nostra eina de càlcul.
Quickfan