Fabricant de ventiladors i extractors

Sodeca és especialista en el disseny i fabricació de ventiladors i els seus accessoris per a aplicacions industrials. Les aplicacions industrials requereixen gran capacitat d'adaptació i flexibilitat a les especificacions de cada projecte.

SODECA centra la seva activitat en la producció de ventiladors industrials, sistemes de ventilació i extractors per a l'evacuació de fums en cas d'incendi des del 1983, l'any de la seva fundació.

Els ventiladors i extractors de SODECA estan presents en tots els països europeus i a gran part del món, gràcies a la qualitat del producte i als mètodes d'investigació i desenvolupament emprats.

Els nostres procediments de qualitat utilitzats i certificats per BUREAU VERITAS, d'acord amb ISO 9001:2015, són una altra de les raons que situen SODECA com un dels millors i més reconeguts fabricants de ventiladors d'Europa.

Sens dubte, el factor més important per assolir els nostres objectius és el factor humà, grans professionals que treballen al seu servei, oferint no només equips de ventilació, sinó solucions a qualsevol necessitat de ventilació plantejada pels nostres clients.

Els oferim amb tota sinceritat, la possibilitat de visitar les nostres instal·lacions a Sant Quirze de Besora, amb més de 16.000 m2 de superfície construïda, on podrà veure amb tota claredat la nostra fabricació de ventiladors amb les més altes exigències de qualitat, complint amb les normatives d'ISO i AMCA.

No dubti en contactar amb nosaltres, posem tota la nostra experiència i el nostre equip humà a la seva disposició.

El nostre compromís amb el medi ambient


Sodeca ha iniciat una nova etapa d'estudi i disseny de noves tendències de ventilació que ajudin a la preservació del medi ambient i l'estalvi energètic que tant preocupa a la societat actual.

Per obtenir una millora en l'eficiència energètica dels ventiladors i de les instal·lacions de ventilació, el departament d'enginyeria energètica de Sodeca ha equilibrat els consums d'energia dels ventiladors amb els seus màxims rendiments, en les zones habituals de treball, essent necessari per aconseguir-ho fer una reestructuració de les corbes i la seva presentació en aquest i en futurs catàlegs de Sodeca.


VEURE PRODUCTES EFICIENTS